Go to Top

Maling

Hos Solsidens maler og farvehandel har vi et stort udvalg af alt, hvad du behøver af maling, træbeskyttelse, bådmaling, malertilbehør og kunstartikler. Kom godt fra start med kvalitetsprodukter og få et flot resultat.

 

JOTUN maling

Kvalitetsmalingen fra norske Jotun er af meget høj standard og sikrer et flot resultat. Jotuns produkter er testet og udviklet i Norge, hvilket sikrer, at malingen er holdbar i det omskiftelige skandinaviske klima. I butikken har vi fuldt sortiment til både uden- og indendørs projekter, hvilket inkluderer:

JOTUN LADY maling (interiørmaling, både vægmaling, træmaling og kalkmaling)

JOTUN SENS (helsevenlig interiørmaling, der ikke indeholder opløsningsmidler og desuden ikke afgiver skadelige dampe. Anbefales af Norges astma- og allergiforbund)

JOTAPROFF vægprodukter (interiørmaling og vådrumsmaling)

JOTUN DEMIDEKK (træbeskyttelse til vedligehold af huse og træværk)

JOTUN BUTINOX (vandfortyndbar træbeskyttelse til vedligehold af huse og træværk)

 

GJØCO maling

I butikken forhandler vi kvalitetsmaling fra norske Gjøco. Gjøco produceres i Norge, hvilket sikrer, at disse produkter er vejrbestandige i forhold til det skandinaviske klima. Gjøco bestræber sig på at producere klimavenlige malerprodukter, hvorfor flere af deres produkter er Svanemærkede. Produktsortimentet i butikken er bredt og inkluderer:

GJØCO FASHION (interiørmaling til træ)

GJØCO INTERIØR (interiørmaling)

HERREGÅRD (udendørs træbeskyttelse)

Murmaling (udendørs murværk)

 

HEMPEL bådmaling

Kvalitetsprodukter fra HEMPEL sikrer din båd et flottere udseende og en længere levetid. Vi har et bredt sortiment inden for bundmaling, primer og spartel, bådpleje, lak &træpleje, emalje, fortynder og osmosebehandling.

 

Værktøj og afdækning

Når der skal males er det selvfølgelig ikke kun maling, der skal bruges. Vi har alt i værktøj og afdækning, som du skal bruge for at komme i gang med dit projekt. Det gælder både pensler og ruller (af mærket Spekter), afdækning, malertape, træ- og murrens, grunder mm.

 

Kunstartikler

I kælderen hos Solsidens maler og farvehandel gemmer sig en skat af kunstartikler, her iblandt Winsor & Newton maling, pensler, akryl- og oliemaling, dekomaling samt lærreder og rammer. Så gå en tur i kælderen næste gang du kigger forbi og lad dig friste.

 

 

Uanset om du skal have malet et køkken, badeværelse, børneværelse eller give terrassen en gang træbeskyttelse, så har vi de rette produkter og tilbehør. Vi toner selv malingen i butikken – så får du netop den farve, du ønsker.

Hvis du har spørgsmål til et produkt eller har brug for rådgivning står vi altid klar i butikken til at yde professionel rådgivning. Kom ind og lad os hjælpe med at vælge de rette produkter til netop dig og dit projekt.