Go to Top

Solafskærmning

Luxaflex

Hos Solsidens Maler og Farvehandel forhandler vi Luxaflex-gardiner. Gardinerne er designet med særlig fokus på sikkerhed og komfort. De er udviklede efter dit hoved – skræddersyede efter dit behov, i det stof, du foretrækker og 100% tilpasset dine vinduer.

Luxaflex-sortimentet er omfattende og inkluderer solafskærmning fra lamelgardiner og panelgardiner til plisségardiner og persienner. Luxaflex-gardinerne passer til alle rum, inkl. køkken, soveværelse og stue, og de kan tilpasses alle slags vinduer, inkl. dannebrogs-, skrå- og panoramavinduer. Gardinerne har mange funktioner, så uanset om gardinerne skal beskytte dine møbler mod solen, holde stuen kølig om sommeren eller sikre, at der ikke kommer genskin i TV’et eller på computeren på børneværelset, så har vi løsningen til dig.

Kom ned i butikken og bliv inspireret til at vælge rigtigt.

Debel

I kælderen har vi et stort udvalg af solafskærmning i mærket Debel. Udvalget inkluderer både persienner, rullegardiner og plisségardiner. Vi har altid fast lavpris på mærket Debel, så kig forbi og gør et godt køb.