Go to Top

Tæpper & Vinyl

Hos Solsidens Maler og Farvehandel har vi et stort udvalg inden for gulvbelægning. Uanset om du skal bruge tæpper eller vinyl har vi altid et bredt udvalg i forskellige prisgrupper. Vi sælger højprofessionelle produkter til dig.

 

Tæpper

Vi har den regel, at vi kun har tæpper, vi kan stå inde for. Det betyder, at du som kunde, får et godt produkt, som du bliver tilfreds med. Vi har et stort udvalg af væg-til-væg tæpper fra bl.a. Ege Tæpper.

Priserne på tæpperne varierer således:

Kvalitetstæpper fra 159,- pr. kvm

Billigere tæpper fra 89-139,- pr. kvm

Hvilket slags tæppe skal du vælge til en gang, et værelse eller stue? Hvornår bør du vælge tæppe frem for vinyl og omvendt? Og hvordan vælger du en god farve så gulvtæppet står godt til resten af rummet, det ligger i? Kom ind i butikken og se vores store udvalg og få en uforpligtende snak om hvilke tæpper, du skal bruge til netop dit projekt eller se et udvalg af vores tæpper nedenfor.

 

Vinyl

Vinylgulve fra Tarkett er højprofessionelle produkter med mange forskellige udtryk og mønstre. Der er mellem 5 og 15 års slidgaranti på vinylgulvene med mange forskellige kvaliteter og funktioner. Skal gulvet være støjdæmpende og blødt at gå på, være modstandsdygtigt over for indtryksmærker, slidstærk, nemt at rengøre eller modstandsdygtig over for pletter? Vi har kvalitetsvinylgulve til hele huset. Kom ind og få en snak om lige præcis dit projekt og dine behov. Se nogle af vores vinyler på billederne herunder.